Craft your own Journey

Als Young Graduate bij UNILIN ben je de entrepreneur van je eigen talent. Op maat van jouw interesses en sterktes stippelen we samen een traject uit. Bij de start van je Journey kies je een domein, maar binnen dat domein kom je in contact met verschillende deeldomeinen.

Stel je eigen traject samen,
ontdek hoe andere Young Graduates hun Journey ervaren

Thomas Serruys, production engineer
Vanaf dag één kon ik me helemaal onderdompelen, waardoor ik nu al heel breed kan werken en al snel impact heb op de richting die we hier met lean uit gaan. Dit is een vliegende start voor mijn carrière.
- Thomas Serruys, production engineer
Tom Noyez, process enigineer
De combinatie van opleiding en direct meedraaien op de werkvloer was wat ik zocht. Er heerst een no-nonsense en hands-on mentaliteit. De klik met de mensen en de bedrijfscultuur was er meteen.
- Tom Noyez, process enigineer
Axelle Be Haegel, sales manager
Na mijn studie was ik klaar voor een nieuwe uitdaging, en die vond ik in het Young Graduate programma van UNILIN. Als starter word je hier echt gecoacht en ondersteund.
- Axelle Be Haegel, sales manager
Laura Vanacker, SAP Consultant
Eigen ideeën en voorstellen worden zeer gewaardeerd. Op die manier is het fijn om deel uit te maken van een ambitieus team.
- Laura Vanacker, SAP Consultant
Ready for more?

Voor ons is jouw talent development van groot belang. Onder pijler 4 ontdek je wat personal growth bij UNILIN betekent.